Då var det dags att försöka återhämta sig och falla in i en normal dygnsrytm efter två nätters jobb. Vädret fortsätter på den inslagna banan, så man blir lite lätt grillsugen. Har bjudit över Nat och Zah till grillfest ikväll!
Ska snart marinera fläskkarré i en klassisk dempamarinad:
Grillolja, grillkrydda, vitlök, salt, peppar, sambal, soya, citron/lime.
Sen tänkte jag försöka mig på en egen potatissallad. Kräks verkligen på de sjukligt äckliga som går att köpa i affären.
Har inte bestämt mig om det ska vara en olja/vinäger-baserad eller creme fraiche-baserad men den kommer ha följande ingredienser:
Potatis (no shit!), rödlök, fetaost (äkta), svarta oliver, salt & peppar. Vad tror ni om'et?
Köpte lite ölnyheter igår som ska bli roligt att testa till.
Marinaden later grym ut Bempa! Kommer bli riktigt smarrigt det dar. Sambal och jag ar basta vanner :)
SvaraRaderaFor ovrigt, skont att hora att aven en finsmakare som du diggar Mariestads och Pripps Bla höhö!! :P
Du lyckades igen!!! :)
SvaraRaderaDissa inte Mariestad Sommarbrygd! Testade den förra året och den var en helt ok fruktig och fräsch lager...
SvaraRaderaSierra Nevada Bigfoot är riktigt bra om man gillar rejäl beska :)
SvaraRaderaHur smakade Bigfooten dempa? Jag ska ha min för lagring ja! :-p
SvaraRaderaDet var suverän grillning! SÅ gott som alltid! Du är en grym grillmästare. Tack för att du gjorde en sån mysig kväll till oss, vi blev verkligen bortskämda av er!! =)
SvaraRaderaBigfooten var smarrig asåå! Men en sån räckte bra.
SvaraRaderaDen andra, early spring var kanongod.
Sierra Nevada FTW!!