onsdag 9 september 2009

Godzilla-etiketten


Lika bra att köra på en liknande stil som Sidenapan. Dock inga rakade bröstvårtor denna gången..
Ikväll ska jag provsmaka den för första gången!

10 kommentarer:

  1. Jag har en annan etikett på flaskan jag fick. Kanske blir en raritet :)

    SvaraRadera
  2. *host host*

    Kommer det nån flaska till Stockholm? :)

    Och bristen på rakade bröstvårtor får vi se som positiv.

    SvaraRadera
  3. Ser bra ut! Hoppas den smakar.

    SvaraRadera
  4. Ser bra ut :)! Blir sugen på att prova som attans!

    SvaraRadera
  5. Ölet har utvecklat dåligt med kolsyra vilket är en mardröm för den här typen. Några teskedar färsk jäst tillsattes vörten i samband med buteljering och jag vet att kolsyran kommer, det tar bara lite längre tid. Håll alltså på flaskorna :)

    SvaraRadera
  6. Rick: Vad skulle du rekommendera i detta fallet? Förvara i hög temperatur (18-22 grader) eller vänta i en månad eller så? Ska själv buteljera en högalkohol-öl om någon vecka nämligen.

    SvaraRadera
  7. Mo: Om du ska kolsyra med socker föreslår jag att du tillsätter vörten någon jäst, t.e.x. torrjäst som är billig. I mitt fall hade jag kanske inte i nog, därför är det bra att sätta flaskorna varmt, gärna upp till 30 och skaka om regelbundet. Nu har jag ju bara rumstemperatur och får vackert vänta några veckor.
    I fallet Weines Imponerande Stout hade vi i ett halvt paket torrjäst på ca 40 L och det blev ju perfekt.

    SvaraRadera
  8. gott snack dempa ser bra ut :-)

    SvaraRadera
  9. Bra etikett och bra val av färg! Av någon anledning associerar jag just rosa/violett tillsammans med DIPA...

    SvaraRadera