fredag 23 december 2011

BrewDog Pub, Camden Town LondonSedan några veckor tillbaka har London fått ännu ett ölställe värt att besöka: BrewDog Pub belägen i Camden Town, ca 150 m från tunnelbanestationen.


Industriellt inredd med tegel och metall, en större bar på markplan och en mindre en trappa ner.

Förutom en hel del egna fatöl har man även ett gäng gästkranar, och flaskutbudet är ganska stort. Trevliga jänkaröl som Sculpin IPA och Jai Alai finns i kylarna. Än så länge har de inte licens att låta folk köpa med sig flasköl men det kommer nog inom kort. Detta innebär också att de måste stänga innan midnatt, och de har än så länge ingen matservering.

Känns som det borde bli ett givet besök om man åker till London. Marknaden i Camden är bara den värd ett besök, både på gott och ont.

Lovade ju berätta mer om våran London-trip som vi gjorde i september men det har inte blivit av, och lite av det har fallit i glömska. Men jag måste ändå rekommendera två pubar: Cask Pub i Pimlico, samt Euston Tap!

3 kommentarer:

Mo sa...

Correction - de har faktiskt matservering. :) Menyn är skapad av Masterchef-vinnaren och ölfantasten Tim Anderson.

Jonas sa...

Tack som fan för det tipset!
Hade ej koll på att de hade öppnat än.Euston tap är inte heller så långt från boendet.Men det ska vara knepigt att hitta har jag hört.

Magnus sa...

Låter lovande!
Blir ett måste när jag drar till London till våren.
/ Magnus, beerigoagain.blogg.se

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler