onsdag 19 mars 2008

Flying Dog Brewery


Ganska otippat så skrev Heden om sin upptäckt av Flying Dog Brewery!
Oerhört roligt att att mina kompisar också börjar intressera sig för kvalitativt hantverk!
Personligen har jag bara provat Snake Dog IPA, men har hört att Gonzo'n ska vara suverän. Men nu är jag inget fan av Imperial Porter så vi får se när jag lyckas prova den.
Här i Göteborg har faktiskt ett flertal krogar fått en del fat från Flying Dog, vet att både Bishops Arms och the Rover har haft en del olika sorter på fat.

Nu ligger det till som så, att om man vill göra en beställning av Flying Dog produkter så är det grabbarna bakom tv-programmet Drickbart som sköter leveransen i Sverige.
Deras företag heter WickedWine och jag fick följande svar när jag mailade dom angående beställning av de flygande hundarna:
"Hejsan Dennis, Snake dog, old scratch, gonzo imp porte och doggy style pale
ale samt horn dog barley wine finns i lager redan. Double dog double pale,
In heat wheat och Road dog porter kommer in i mitten av Mars."


Personligen är jag sjukligt intresserad av att göra en beställning på Double Dog Double Pale Ale - en dubbel, amerikansk IPA som kommer ge en riktigt skön humlekäftsmäll!

Heden och ni andra som vill beställa, kan läsa om hur ni gör det här. Dessvärre är det krav att beställa minst en låda (24 st flaskor), men går man ihop några stycken så är det inga problem.

PS. På kanalnio.se kan man se ett avsnitt av Drickbart, och i det programmet så lagar de mat på en bilmotor - och Raffe från Mustasch är med som gäst, och han grillar en JackDanielsmarinerad rejäl biff på sitt muskedunder till bil..
Klicka här så kommer ni till webb-tv'n..

8 kommentarer:

Anonym sa...

grymt inlägg dempish!
Ja en låda e ju ingenting! Här ska beställas!

Anonym sa...

HAHA! snyggt när Raffe drar upp steken å wirren då "Åhhhhhh,,, Ähhhhhhh!sick kul

Anonym sa...

Jag är med på Alen, men jag vill inte ha nå Porter. Vet iofs inte riktigt vad Porter är, men jag brukar snabbt gå förbi den hyllan på bolaget. Misstänker att det är en väldigt mörk öl.

Jag drack Mariestads påsköl igår. Men hällde ut den efter halva, var inge god alls. Alldeles för mastig för min smak! Ale is the shit!

Anonym sa...

wtf, har KATTERNA lyckats logga in på datorn också?!

Anonym sa...

jadu hassebasse! ale är the shit! och det jag märkt att du gillar är.. inte för mycket malt, utan mer humle! precis som mig med andra ord :) porter är mörk som synden, inget för mig. jag rekommenderar starkt att ni beställer en låda Double Dog Double Pale Ale - 11.5% så det blir mkt alkohol för pengarna :)

hade du inte sett det där klippet heden? :) drickbart är himla intressant tycker jag!

Anonym sa...

svar ja ,, double dog pale ale verkar det kunna bli ! men ja får föra ett samtal me importkollegan imårrn.
smarta katt****** det där!

Anonym sa...

http://www.oakleafbrewing.co.uk/beer.htm
Där har du alen jag textade om... 100% cascade kan ju förklara den sköna bittra smaken! (Hole Hearted för er som undrar vad vi snackar om - en riktigt bra pale ale för £2.75 pinten på The Castle på Portobello.)

Anonym sa...

Jag kan nog vara intresserad av några flaskor DIPA om det blir något.

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler