fredag 22 augusti 2008

Snart helg..


Gamar idag. Men slutar ganska tidigt ändå.

Ikväll ska vi träffa Londonboende Mo och hans fru. Vi ska på Smaka och käka husman ikväll. Det blir säkert nån Dugges på Rover innan eller efter.

På lördag är det kräftskiva hos Darren å Ulrika! Ska bli såå gott! Danna och jag har köpt 2kg kinesiska jumbokräftor, och har beställt 1 kg havskräftor från Olskrokstorget. Frosseri!
Ska iväg på bolaget idag och plocka lite bra kräftöl.. har även en del öl hemma som det är bäst jag börjar dricka innan de blir för gamla.
Apropå gammal - vad säger man om Jörgen Persson??
När jag var 8 år gammal lekte jag och en kompis att vi var Jörgen Persson och J-O Waldner, och nu 20 år senare spelar JP semifinal i OS. Det är stort..

6 kommentarer:

Anonym sa...

kul med husman! Mo far beratta for oss om det ar vart som utlandssvensk att representera svensk mat, isafall far vi ga dit nasta gang! :) har ar mitt menyforslag (2 forratter, kan inte valja)

* Smakas sillvariationer serveras med västerbottenost
* Fasansufflé med murkelsås på Nils Emils vis
* Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon
* Björnbärsparfait med vaniljkokta rabarber

Anonym sa...

Glad to have made your acquaintance, available information in blog you were very interesting as well as your trip that was very pleasant, thank you, lots of luck always
http://rajaon.blogspot.com

Anonym sa...

3 kg kräftor! Du milde tid! Synd att jag inte kan vara med och hjälpa till med dem.
/Nicke

Anonym sa...

haha skitbra den har forresten, nastan ett nyhets-ankare-overgang! :) "öl hemma som det är bäst jag börjar dricka innan de blir för gamla. Apropå gammal - vad säger man om Jörgen Persson??"

Anonym sa...

haha, himmla rolig bild. skaffa en sån kanske?

Anonym sa...

LOL finns det sånna skyltar på riktigt??!! skitkul juh :D

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler