tisdag 16 november 2010

En bild från Nordstan..Enligt både Brill och Wicked Wine har man inte fått beställningar från tex Nordstan och Kungsholmens Systembolag förrän under måndagen, dvs samma dag som ölen skall släppas.
Jag pratade med personal på Systembolaget idag och de skyllde ifrån sig på att det minsann var tredje gången de lade en beställning nu. Så det verkar som det är något tjall på deras datasystem för det är inte leverantörerna som klantat sig, vilket man kanske fick intrycket av.
Förresten, när jag besökte Nordstan idag vid 11-snåret fanns det bara en Idjit kvar. Det är den ni ser på bilden nedan.

Testade en igår och det var ren och skär njutning. Så otroligt smaskig sak, jag är helt såld - hade kunnat köpa denna goding backvis om det hade gått..
Det lille bryggeriet's Lakritsporter var dock slut, den glömde jag bort igår. Skulle visst dyka upp 80 st runt den 19'e November.. Inga fler Idjit dock.

5 kommentarer:

Jimmy sa...

Men det finns en drös kvar i både Stockholm och Malmö så du borde kunna plocka hem några om du skulle vilja kan man tycka.

-Jimmy, som bara köpte en

fajanen sa...

När jag beställde öl igår så sade de på bolaget att de hade fått ett nytt datasystem. Vet inte riktigt vad som var nytt men beställningssidan han använde var ganska trög iallafall.

Jonas L sa...

När jag var på Systembolaget i Nordstan under lunchen igår, Måndag, fanns det lådvis av Idjit kvar. De måste ha plockat fram dem efter den värsta rusningen var över.

Jag har inte testat den än, och enbart druckit den ekfatslagrade versionen tidigare som ju var makalös, även om jag tror att jag kommer att tycka om denna mer.

Jarno sa...

Sambons båda syskon var här och hälsade på i helgen, och vad hade dom med sig tro? Hela FEM stycken trevliga Idjit!, mums!

dempa sa...

Härligt Jarno, det förtjänar du, så slipper du dricka billig Åbro för 20 kr på Trucken varje gång, kanske kan smuggla med dig en idjit hehe.

Tack för tipset om the Siren som jag hittade på din blogg, får hoppas den dyker upp på nästa Graveyard-skiva!

Roky är kung!

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler