måndag 21 november 2011

Flytt (till Tullen)


Har precis installerat oss i vår nya lägenhet i Linné. Jag kommer ha 2 minuters promenad till 2'a Långgatan där the Rover och Ölstugan Tullen huserar, och ytterligare 5 minuter bort har vi tex Haket.
Sen har ju nästan varje Spendrups-baserad krog börjat förstå vad som gäller och har åtminstone en drickbar Sleepy/Sitting Bulldog på fat.

Efter att flyttlasset landat blev vi hungriga och gick till Ölstugan Tullen, en relativt ny bekantskap på 2'a Långgatan (snett mitt emot the Rover) som tidigare var nån form av sex-leksaks-shop. De har alltid 3-4 husmansrätter för strax under hundralappen. De har ca 8-10 fatöl från Wisby och Spendrups Old Gold - men även ca 4 svenska gästkranar från tex Dugges, Oppigårds, Ocean, Skebo mfl. Nu har de precis fått in en massa fat från Eskilstuna, jag ser verkligen fram emot Anders Dubbel IPA. De har den på flaska och den är verkligen trevlig måste jag säga. 68 kr är prisvärt dessutom, precis som allt annat på Tullen. Deras kylar består bara av svensk microbrygd, och det är helt enkelt ett riktigt sjysst ställe att hänga på.

Det känns som detta ställe kommer bli mitt stammishak i mina nya krokar.

Inga kommentarer:

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler