lördag 7 juni 2008

Sommarölprovning!

Idag ska jag på Göteborgs hembryggares sommarölträff!
Ska bli intressant att se vad som kan bjudas på, har hört från en kille att det kommer vara en del grejer som jag borde gilla - amerkanska humlebomber alltså? :)

Sitter på jobbet nu. Vi har precis fått hit en massagefåtölj som jag nyss testade 30 min, kändes riktigt nice måste jag säga! Nästan så ryggen domnat lite, jag kan inte vicka på tårna längre. Hmm..

Hade en skön ledig dag igår. Jag Danna Darren å Ulle satt i slottsskogen och hade picnic, drack öl och spelade minigolf. Avslutade med goda ribs på uteserveringen på Karlsons Garage.

Bjuder på en riktigt skön låt: Johnny Cash - Thirteen

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hörru! Sluta nöt på minigolfen!!

Jag får åka ner en vecka innan i hemlighet så jag kan träna lite också! :-)

Anonym sa...

Nu ska jag iväg och spela RIKTIG golf!

/ Tiger

Anonym sa...

Hallon Lambic´en (Rasberry Lambic) var grym. Gillade real alen (Light foot) samt flera av veteölen också. Men riktiga humlebomber tycker jag det var ont om. Iporna jag testade tyckte jag var lite för "stilotypiska". Jag och frugan hann med 16 sorter. Hur många testade du?

Anonym sa...

Nämen Rekan, var du med igår? Då hade ni väl kunnat kommit fram och sagt "Hej"!

Jag har inte lappen med mig nu, men jag minns att jag hade med nr 19 (han som vann) Riva's IPA på min topp-3. Sen gillade jag även Gamla Vänners IPA, men den tog slut väldigt fort - hann du smaka?? Den var nr 9 tror jag. Samma kille hade även en rätt cool annorlunda öl som jag faktiskt diggade: veteöl med 20% hoegardenjäst, 2kg hallon och rabarber! Den hade frugan garanterat gillat.

Sen tyckte jag Rick hade en sjysst amerikansk gräsklipparöl eller vad man ska kalla hans APA Liquid Gold.

Provade nog "bara" 10-12 sorter, bland annat din Hallon Lambic. Faktiskt den enda ölen jag inte drack upp allt jag hällt i glaset. Det är helt enkelt inte min stil, den där sorten :)

Anonym sa...

Verkar ha varit en riktig kalaskväll!

Anonym sa...

Visste faktiskt inte att du skulle vara där igår. Vet inte riktigt hur du ser ut "i verkligheten" heller. Ska du på ölvandringen nästa helg? I så fall kanske vi ses där.

Gamla vänners IPA var tyvärr slut. Veteölen med rabarber och hallon var också riktigt god. Rick´s APA var också helt ok. Kanske det var den snudd på tropiska värmen som gjorde att jag uppskattade veteölen och lambicen mest :)

Anonym sa...

Bark: Ja det här skulle du verkligen ha gillat! Du får försöka komma förbi nästa gång!

Rekan: Ah, trodde faktiskt Gamla Vänners IPA skulle vinna, men han föll nog på att han bara hade 6 liter med sig - det räckte helt enkelt inte till alla.
Han som vann (Rivas IPA) hade 19 liter med sig och då hann ju alla få 1-2 provsmakningar (jag fick 3).

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler