måndag 15 februari 2010

Justja!

Trallar in på jobbet vid 15-snåret och kommer i samma stund på att det varit ett nyhetssläpp idag som jag helt glömt bort!

Så det blev för första gången till att ringa ett samtal till mitt Systembolag för att be dom plocka in en flaska vardera av Black Ops, Krieken och en Harvest.
Det räcker ganska så bra för mig för denna gången.

Köpte ni någon Tactical Nuclear Penguin?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Beställde en TNP, men jag har inte bestämt mig om jag ska hämta ut den eller inte.
540kr är rätt mycket pengar. Får hoppas att jag kan dela den med någon.
Förväntningarna är inte direkt höga, men det blir troligen en intressant upplevelse oavsett om det är gott eller inte.

Fyra Harvest beställdes, samt två Black Ops.

AndersAnd sa...

Köpte två pingviner, kändes såklart lite skumt men den ena ska delas o den andra ska skickas till en trevlig prick i USA. Vet ej när jag får chansen att prova pingvinen men förväntningarna är hyfsat låga då BrewDog generellt spottar ut ganska mediokert skit.

Unknown sa...

@Anonym: "Fyra Harvest beställdes, samt två Black Ops." Regeln är ju annars att man bara får beställa en flaska av varje första dagen, även om det ju finns kryphål. Intressant att höra hur du gjorde!

Anonym sa...

@Samuel

Gick till den person på systembolaget som var yngst och såg ut att ha minst erfarenhet och koll på saker.
Brukar alltid göra det vid mitt-i-månaden-släppen.
Har fungerat för mig tidigare, får hoppas att det fungerar även den här gången.
Såg inte ut att bli några bekymmer när han knappade runt på datorn.

Yury sa...

Jag har druckit pingvinen förra veckan (kolla min blogg).. Svårt att säga om den är värd dem pengarna, men det va jätte skoj att prova den! En öl som man ska dela på 2-3 pers.

Weine sa...

Vad säger du dempa - bara en Harvest?! Du brukar ju tömma hyllorna när öl av denna typen från Sierra kommer in på bolaget! Har du tappat stinget? :)

Själv blev det inte någon pingvin, när jag var där ca 30 min efter att de öppnat fanns det enbart 3 flaskor kvar. De var även begränsade till en per kund.

Jag köpte en Harvest, några av båda De Ranke-ölen och en Black Ops.

Manker sa...

5 black ops
1 pingvin
2 harvest blidd det.

funtar dock på att byta pingvinen mot något amerikanskt, men är inte så inne på hela bytarsvängen, tyvärr. så får se vilket öde den går till mötes

Alex sa...

Har helt glömt bort det själv. Å andra sidan känns det oviktigt med öl överhuvudtaget just nu. En nära vän har precis blivit mördad (knivskuren, står i varenda tidning), så jag har varit smått apatisk hela dagen... men om jag kvicknar till från denna mardröm under veckan blir det väl en Black Ops i alla fall. Spara gärna en till mig (i förhoppningen om att jag inte sabbat stämningen helt).

Unknown sa...

Får se om det blir någon Harvest. Black Ops hoppar jag över. Pingvinen känns lite ovärd när man fick läsa det här:
http://www.brewdog.com/blog-article.php?id=250

Tydligen tog skottarna det här som en utmaning. Jag väntar och ser vad som händer.

dempa sa...

Weine: Förstår vad du menar. Men jag har inte tyckt Sierra Nevada's senaste Harvestar varit något speciellt tyvärr. Inte som när man drack en Harvest 2007 eller vad det var för årgång, den var grym. Eller så hade man inte hunnit testa så mycket häftigt i humleväg vid den tiden. Sen har jag lagt mina ekonomiska muskler på ett gäng Amarillo Spring ;)

Alex: Mycket tråkigt att höra. Hela incidenten är ju galen. Den här världen är sjuk tyvärr.

Anthony sa...

Men Weine du köpte väl alla 3 Pingviner va, du har dem säkert under soffan och bara väntar på prisstegring på blocket.se :)

Christer sa...

Drack senaste Harvest förra veckan, tyckte den var sådär. Pingvinen var jag dock riktigt imponerad av, trodde innan att jag inte alls skulle gilla den, men den var mumsig!

gnoff sa...

Inne på min 48:e vita dag nu och har inte ens funderat på att köpa nya öl.
När jag väl blir öldrickare igen så har jag två ölkylar som skall börja tömmas så sakta.
Ratebeer har jag i princip lagt på is dessutom, ska dricka Göteborgsporter på krogen framöver istället, sikta på det man vet är gott, som en äkta storstarkare :D

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler