onsdag 12 maj 2010

Jubileum?

För exakt ett år sedan lade jag till en räknare på bloggen. Visserligen räknar den mina egna besök (dock bara ett per dag), men på dessa 356 dagar har det ändå varit över 38.000 besök. Det är ganska häftigt.
Många väljer ofta att kommentera, och det är nästan det roligaste med det hela. Jag måste dock bli bättre på att svara..

Med tanke på jubileumet har jag uppdaterat länklistan och lagt till några fler bloggar som ploppat upp likt tussilagon på vårkanten.

Vad passar bättre att jubilera med än en nyinkommen privatimport?
Såhär ska det se ut: Datummärkning på kartongen NÄR ölen är buteljerad.

24'e Februari får anses vara så nära färskvara vi kan få tag på här i Sverige.
Ska bli mycket intressant att testa en. 50 kr för de små flaskorna, 90 för de stora. Importören heter Brill, och de skulle få in en ny laddning eftersom dessa gått åt som smör i solsken.

***
Dugges ligger mig varmt om hjärtat, det var ett bryggeri som i början av min ölkarriär rörde om med sin fantastiska High Five. Nu har de haft en ny brygd ute på fat i Göteborg: Dugges Bittersweet Dream - enligt ratebeer en IPA på 7%. Har bara hört gott om denna så jag hoppas få prova den inom kort. Dugge verkar för övrigt ha fått in Kal's Stout i det kommande ordinarie sortimentet i höst, grattis!
Träffade honom på hembryggar-SM och han berättade då att den kommande Idjit'en kommer ligga runt 10%, och det blir nog ingen premiär för denna förrän till hösten.

Till helgen ska jag på en ölprovning med Baggen & Rojo från Beerwell, Weine (Casa Beer Blog), Christer (Överjäst), Marsiblursisarna och Victor (Något att dricka). Det kommer bli en galen provning, lita på det..

8 kommentarer:

Victor Dahlberg sa...

Bra jobbat Dempa!

Johan sa...

Över 100 besök om dagen (till och med om man räknar bort dina egna ;) ) är fint jobbat. Fint att du fick tummen ur med blogglistan också ;)

Christer sa...

De första ölen står i kylen inför lördag...några riktiga godingar. Räkna med att krypa hem sent på lördag natt...

Baggen sa...

Lördag blir äg. Ska rota lite mer i skåpen och se om man hittar något skoj :)

Gyllenbock sa...

Drack Green Flash Imperial IPA i Köpenhamn förra helgen, drickbar men blev inte superimponerad. Lite väl bitter och obalanserad, eller så kanske det var jag som var obalanserad? Vem vet?

Fredrik sa...

Grattis Dempa!!!

Pelle Stridh sa...

Grattis på jubileumsdagen! Visar på två saker: Du skriver något som många vill läsa! Det finns en del människor (åtminstone 100) som läser om ölkultur!

gnoff sa...

Jag listade Dugges BSD som en IPA i brist på bättre, men den är svårdefinierad. Dock gillart jag den ;)

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler