måndag 12 mars 2012

Systembolaget dementerar!När Bark på Ofiltrerat i detta inlägg skrev att Punk IPA på burk kommer avlistas den sista mars satte jag ölen i vrångstrupen.
Punk IPA på burk är enligt mig kanske den snyggaste men också viktigaste lanseringen på Systembolaget all time. Så god som ölen är på burk (den känns oftast färskare än flaskvarianten), så snygg som burken och dess färg ter sig i kylskåpet, och så praktisk den är att släpa på istället för en tråkig glasflaska gör att jag utan att skämmas sticker ut hakan och menar detta.

Det jag vill säga med detta inlägg är att min kontakt på systembolaget - kommunikatör på Systembolagets Kundtjänst, inte kunde se någonstans att Punk IPA'n kommer försvinna på burk.

Mitt tips är ändå att ni går in och lägger en massa beställningar på burk-punken för att ändå göra den populär nog att stanna kvar, och varför inte tjata sönder era säljare på ert lokala Systembolag att de borde ta in denna - åtminstone till sommarens grillkvällar, picnicar och festivaler?

Brewdog Punk IPA
Öl Ale Storbritannien Burk (330 ml) 18,90*

1 kommentar:

ivan sa...

Pust. Hade ju varit fruktansvärt om den försvann utan att ens ersättas av någon annan vettig burk. Vore tråkigt att bara behöva dricka Adnams Southwald Bitter.

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler