torsdag 22 maj 2008

dempabeer vs dempabeach ?Vissa har haft "klagomål" om att denna bloggen haft för mycket ölrelaterade inlägg på slutet. Det stämmer ju trots allt.

Det känns lite som att bloggen inte alls handlar om det den var tänkt att handla om - träning mm. Snart är beach2k8 här också och tyvärr blir man väl harpunerad om man skulle komma på tanken att näcka sig på stranden.

Vad ska göras åt saken? Finns det fortfarande en chans att komma i form lagom till "beach2k8" dvs lagom till semestern börjar den 1'a Augusti? Eller ska bloggen helt byta skepnad från dempabeach2k8 till dempabeer?

Personligen känner jag mig ambivalent.
Jag tror vi får avgöra det med en omröstning här på bloggen! Ni som röstar får gärna skriva i kommentarerna varför ni röstar som ni gör.. Endast de som skriver kommentarer räknas som röster, så alla anonyma gillas inte.


***

Ikväll bär det av till London för en mellanlandning med övernattning för att sedan imorgon bitti åka till Europas vackraste stad - Prag! Kommer hem igen på tisdag. Men glöm inte att kika in här, jag kommer nämligen fota och blogga med mobilen så gott det går! Minst en uppdatering om dagen blir det..

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du har ju fru redan. Orka träna då... Näää drick öl o må bra!

Eller vad säger du Danna!? ;-)

Anonym sa...

2 personer har redan röstat, men bara 1 gett sig tillkänna, det betyder endast 1 röst.

Anonym sa...

Ingen tränar blogg, finns för många sådana redan ;).
Öl dricker ju alla så kör på de.. Kan väl ta med nån billig öl oxå så jag kan få mitt:)..

Anonym sa...

ja skriv mer hur många prioöl du dricker per dag!! det är för lite priosnack på bloggarna dessa dagar! Mer öl mindre snack och mindre träning tjockis thats the shit!

Anonym sa...

Jag lovar att aldrig klaga på för mycket ölinnehåll på din blogg!

Anonym sa...

Kränglig väg till Prag, trodde det låg i forna östeuropa??? London åker man om man skall till Jamaica eller Staterna?? ;)

Anonym sa...

Tycker Ironin i Dempabeach avgör det hela, det visar vad du egentligen vill men inte förmår fixa för att den gyllenbruna bryggden har tagit din själ i evigt förvar ;)

Mo ho Mo ha ha ha ha ha...

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler