tisdag 15 september 2009

Nevermind the Bollox!


Kan verkligen rekommendera ett besök på 3 Små Rum nu då de har Dugges Nevermind the Bollox på fat!
Mycket ljusare batch än vad jag minns den när jag senast drack den för drygt ett år sedan eller mer. Härligt humlefruktig och värmande öl! Har på flera håll hört att Dugge tänker lägga ner den vanliga Bolloxen och istället satsa på denna, och inte alls mig emot!

Vänliga 65 kr för 30 cl go' 9.2% Dubbel-IPA/American Strong hos Reza.

Max Golding är dessutom en trevlig starkporter på 7.2% från Närke som jag rekommenderar att ni smakar, gärna med en bit mörk choklad till (fråga Reza så kanske han trollar fram en bit) hehe..

Idag inhandlades det tre st Sierra Nevada Harvest, 4 Herr Frederiksen och 1 Fru Frederiksen.
Det kom bara 60 flaskor av Harvesten så den blev det ransonering på, max 3 per person. Femton minuter senare hade de tydligen släppt på det och det var bara att plocka på sig.

Personligen väntar jag med att testa Southern Tier-ölen tills efter löning, det vankas nämligen Stockholm Beerfestival på torsdag och fredag. Ses där?

7 kommentarer:

JoeG sa...

Hänger vid Svenska Ölfrämjandets/SHBFs monter en hel del, kom förbi så bjussar jag på en Angusa Amber ale! (Meddela när du kommer!)

Carl sa...

Bollox är visserligen god men storebrorsan är ju grym. Helt klart bland det absolut bästa som produceras i det här landet. Hoppas att den finns på mässan, hinner inte förbi Reza nu.

Jag är på mässan nu på torsdag och sista lördagen. Angusa låter intressant!

dempa sa...

Absolut Jocke det ska jag, tar med en Godzilla i gengäld..

Mo sa...

Jag har i o f s för mig att den senaste Never Mind... jag testade var strax över 11%. Detta bör ha varit ungefär två år sedan på Rover (och den batchen var väldigt mörk dessutom). Någon som minns något liknande?

Baggen sa...

Jag ska be en bön till ölgudarna att Dugge börjar buteljera never mind the bollox då den förmodligen är ett av de bästa svenska ölen jag provsmakat.

JoeG sa...

Ser väldigt mycket fram emot Godzillan! Har du lite tur så hinner vi smälla på en etikett för vår belgare (för närvarande utan namn) och då får du ta med dig en sån också!
Jag drar upp ett schema för när jag jobbar på mässan på min blogg strax.

Gyllenbock sa...

Synd att det är en bit till Tre Små Rum, verkligen ett skönt ställe trots att jag bara varit där i en dryg timma.

Attans att du är i Nacka tors-fre, jag ska dit på lördag.

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler