fredag 14 november 2008

Fredagsgodis


Det verkar som att den senaste tidens dyra ölnyheter samt kommande julöl fått det att lugna ner sig lite bland de mer exklusiva ölhyllorna. Dessutom var ju inte dess öl de billigaste som släppts. Men det var ändå ett mycket trevligt släpp, är främst nyfiken på italienarna. Får hoppas de inte är för "livliga" som Tomas tidigare upplevt. Skummar de mer än en deciliter så får jag helt enkelt reklamera dom, det borde inte vara några problem!

Frågan är när jag ska dricka dom? Öl jag bara har en av brukar jag ha en tendens att spara så länge att de nästan tappat sin riktiga karaktär..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var knappt en själ runt de nya ölen på hansacompagniets system i malmö vid 10-halv 11a i förmiddags faktiskt. Folk kanske har brännt sig på det senaste släppet innan detta;)

Haha lätt att man trillar i den fällan att spara dem lite för länge faktiskt. Har också den tendensen.

Anonym sa...

Drick dem med mig när jag kommer och hälsar på i januari.

Anonym sa...

Lyckliga ni som har så bra sortiment på bolaget.
Själv så är vi ett gäng som brygger själva. I söndags gjorde vi 3 batchar, varav en Ale.
Mycket Näsumhumle i. Kul med svensk humle. För 14 dar sen så bryggde vi julöl.

Anonym sa...

Provade ReAle'n och det var en trevlig och lättdrucken pale ale, inte överdrivet humlig men ändå väldigt uppfriskande och heltrevlig.. En flaska går ner lite för snabbt.. Den var tillräckligt god för att jag ska vilja köpa min en "extra" också för liite mer humle var nog det enda jag saknade.

Anonym sa...

andersand: trevligt omdöme! får se när jag har möjlighet att prova de jag köpte! den var således inte allt för livlig?!

Anonym sa...

Nejdå, inte alls för livligt. Du kanske syftar på "Baladin" ölen? de är ju i belgisk stil och kan på så sätt ha större risk för överskummande.. "de små liven" har jag inte provat. Du får rapportera angående "extra" varianten på Re Ale, jag är grymt nyfiken.

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler