måndag 7 februari 2011

Öl-serie på DiscoveryImorgon, onsdagen 8 februari kl 22.30 kan ni som har Discovery Chanel luta er tillbaka i soffan och se första delen av Ölmästarna.

-"Häng med Sam Calagione och hans partners när de reser jorden runt på jakt efter exotiska ingredienser och uråldriga bryggmetoder som de kan använda i tillverkningen av nya och ovanliga ölsorter.

Det är kallt, det är gott, det är öl… men för Sam Calagione, Dogfish Head Brewerys grundare, är öl passion, affärer och en personlig strävan att göra det bästa och mest nyskapande ölet."

Själv har jag inte kanalen. Någon som redan sett serien och vet om den är något att se?

10 kommentarer:

Jimmy sa...

Jag har sett första avsnittet och tyckte att det var skoj, värd mina 42 minuter i alla fall.

Saknar du Discovery men inte har några problem med torrent-filer så finns det 5 avsnitt på thepiratebay.org

-Jimmy

Anonym sa...

Har sett 5 eller vare va avsnitt innan serien lades ner. Reklam för dogfish head deluxe, jobbigt klippt och det ständiga "ska det hinnas klart i tid?!!!" discovery temat som genomsyrar alla deras egna program.

/ Arga Djävulen

Andreas sa...

Man ska väl trots allt inte vara så kräsen när man väl får lite schysst ölunderhållning i rutan. Props till Discovery som kör ett grymt ölprogram!

dempa sa...

Aha!

Förresten, Andreas. Vilken njutning att läsa dina inlägg, vilka härliga recept och va intressant du skriver!
Blev sjukt sugen att testa portersteken någon dag! :)

Andreas sa...

Man tackar ödmjukast! :)

Det gör du rätt i, det är bara att vässa kniven och köra :D

Lär bli en hel del mer mat med öl i, fortsättningsvis!

Johan sa...

Kan hålla med om att blir-de-klara-i-tid-upplägget blir lite tröttsamt i längden, men det är ändå rätt sevärt faktiskt. I första hand ska man väl vara glad att det gjorts en serie om bra öl :)

Jonas H sa...

Jag tycker 1:A avsnittet var bra, resten mindre bra. Dock påstås det att de klipper avsnitt 6 nu för visning i slutet februari och det blir tydligen det sista sedan läggs den ner.

Anonym sa...

verkar som om den INTE skall läggas ner

[Discovery Channel] is working on completing the final episode #6 of Brew Masters. It will be airing by early spring. They have NOT cancelled the show. Brew Masters was slated for an initial 6 episode run. Once the 6 are completed, Discovery Channel & Dogfish Head will evaluate the response and future direction.

Beer-naise sa...

Tycker serien var bra och sevärd. Som flera av er redan har påpekat så är man ju inte bortskämd med ölprogram. Jag håller tummarna för en ny säsong men det vore kul om Discovery kunde följa något annat bryggeri så att det blev lite annorlunda.

Mo sa...

Såg precis första avsnittet och det var helt ok... dock lite väl mycket amerikansk pimp my ride-stil!

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler