torsdag 18 september 2008

Stockholm Beer & Whisky


Imorgon bitti fyller vi en bil och åker till Stockholm för att göra ett bejublat besök (ja det är vi som jublar) på Öl & Whiskymässan.

Har en hel del roligt att se fram emot där.
Vi ska på Ölskola 1 tillsammans, sen ska några gå på Whiskyskola 1, medans några andra funderar på Master Class: Sierra Nevada. Har inte bestämt mig vad jag ska gå på än..

Oliver Twist har en hel del intressant både på fat och flaska. Sen har jag lovat mig själv att försöka hitta en trevlig fin bourbon, gärna en Pappy Van Winkle..

Läste precis detta: Det norska bryggeriet Nøgne Ø – Det Kompromissløse Bryggeri lanserar flera öl på ölfestivalen. Bland annat fatölen Cask Conditioned Double India Pale Ale 8%!

Någon mer som ska dit imorrn? Jag kommer nog ha en grå "Flying Dog (Tire bite)" t-shirt på mig ifall ni vill säga hej.. :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den där Nøgne Ø ölen lät inte helt fel! Tvingades tyvärr prioritera bort den här festivalen till förmån för Whisky Live i Glasgow i slutet av oktober.

Förväntar mig en utförlig redogörelse av det hela när du är tillbaka :)

Anonym sa...

aa blir najs ,, kollegan sa att va ja än gör får ja inte missa nynäshamnsmontern. Då ska toppa din gråa tisha med en svart flying dog porter!:) ska bli kul å ses!

Anonym sa...

Jag lyckas sällan dricka det jag tänkt i förväg. Men det brukar bli bra i alla fall.

 
dempabeer ©2009
Design by Daniella Weiler